Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atkaracalar Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0376 712 11 08
Belgegeçer : 0376 712 10 10
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://atkaracalarhem.meb.k12.tr
Adres : Kıran Mahallesi Nevzat Ayaz Caddesi Dış Kapı Numarası 79 Atkaracalar/ÇANKIRI
VİZYON : • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; • Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen ; • Çevremizde ilkleri gerçekleştirerek çağı yakalamış örnek bir Hayat Boyu Öğrenme Merkezi olmaktır.
MİSYON : • Halk Eğitimi Merkezi tüm vatandaşlarımıza 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi,beceri ve davranışları kazandırarak onların ilgi ve istekleri doğrultusunda toplumsal.ekonomik ve kültürel gelişmelerini sağlamak ve onları düşünen araştıran ,kendilerine güvenen ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirerek yaşam kalitelerini yükseltmek • Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz
BAŞARILAR :

Derslik :3
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ
Saatler : Sabah: 08:00-12:00 Öğlen: 13:00-17:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Çankırı ve Ankara´dan günlük seferler şeklinde otobüsle ulaşım vardır. Çankırı´ya 100 km. Ankara´ya ise 150 km. mesafededir.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çankırı´ya 100 km. Ankara´ya ise 150 km. mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :